Praktijk Heldere Weg

Ik heet je welkom bij praktijk Heldere Weg. Vanuit mijn praktijk bied ik (Daan Karsten) als therapeut zowel individuele therapie en familieopstellingen aan, als ook groepsgerichte familieopstellingenavonden (dit doe ik ook in o.a. Smilde en Meppel). Verder geef ik de groeitraining Je EigenWijze Weg (in Leeuwarden).

Ervaring van een cliënt: “De sessies bij en met Daan voelen voor mij heel warm, gedragen en veilig”.

Misschien herken je jezelf in een van de onderstaande vragen:

Hoe sta je in verbinding met jezelf?
Hoe voelt het om zichtbaar te zijn?
Wil jij graag in je kracht staan?
Durf je te vertrouwen op jezelf en de mensen om je heen?
Wil je je graag vrij voelen?
Waar wil jij graag aandacht aan geven?
Wil je je levensvreugde ervaren?
Sta je open voor onderzoek naar jezelf?
Wil je opkomen voor jezelf?
Ben je op zoek naar stabiliteit in je leven?
Wil je je gehoord en gezien voelen?

Wellicht is lichaamsgerichte therapie iets voor je. Door o.a. lichaamswerk, ademwerk, meditatie, opstellingenwerk, innerlijk kindwerk, gesprekstechnieken en andere werkvormen leer je weer verbinding te maken met je oorspronkelijke essentie.

Ik kijk graag samen met je hoe jouw Heldere Weg eruitziet! Tijdens Havelte Buitengewoon ben ik ALLEEN OP ZONDAG beschikbaar voor vragen en uitleg over hoe ik zoal te werk ga. Je vindt mij op de eerste verdieping van de Molenschuur.

Klik op deze link om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief

Contactgegevens:

Molenweg 29
7971 BJ Havelte

[M] 06 – 36 08 36 75

[E] daan@heldereweg.nl
[I] www.heldereweg.nl