Arjen Dekker werkt samen met hout

Ambachtelijk Lepelsnijden door Arjen dekker

“Hoi! Mijn naam is Arjen Dekker en ik geef workshops ambachtelijk lepelsnijden. Tijdens een workshop gaan we in contact met vers hout, bijlen en messen en t liefst buiten in de natuur als t moment t toelaat. Er zijn verschillende vormen waarop een workshop kan plaatsvinden.  Zo geef ik workshops van twee drie uur, een volle dag van 10 tot 17 of zelfs een tweedaagse in combinatie met overnachting zit in de pijplijn!

Ik werk nu zo’n drie jaar met vershout en ben hiermee in contact gekomen door een groeiende behoefte aan stilte en zingeving. Deze behoefte heeft mij ook naar Drenthe gebracht waar ik erg dankbaar voor ben.  In t lepelsnijden vallen voor mij steeds meer puzzelstukjes op z’n plek, zo laat t me wandelen op zoek naar hout, wat me in de natuur brengt en rust geeft. T brengt me focus vanwege t werken met scherp gereedschap, wat op zijn beurt weer stilte brengt in mn hoofd omdat ik met mn aandacht bij mn handen moet zijn. En zo kan ik nog wel even doorgaan????

Ik vind t leuk om deze kennis te delen en zo samen te groeien, t meedoen aan markten en festivals vind ik erg leuk en doe ik steeds meer.

Verder vinden mensen mij ook steeds vaker met creatieve ideeën die met hout gemaakt kunnen worden en heb ik sinds kort ook een draaibank waar ik mee om leer gaan.

Wil je meer informatie over mij of wat in doe en kan is dat t makkelijkst via de mail voor nu. Ik heb instagram en wellicht in de toekomst een website.

Doei!

Arjen Dekker

Contactgegevens:

Arjen Dekker

[E] Tovenarie12@gmail.com