WeStyle – Interieuradvies & Styling

Bent u op zoek naar een sfeervol interieur dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen? Dan bent u bij WeStyle aan het juiste adres.
Ik help u graag op een creatieve manier bij het realiseren van een goed interieur-en kleurconcept voor uw woning. Aan de hand van een moodboard en beschrijving geef ik mijn (en uw) ideeën vorm. Mijn filosofie: een huis zo indelen & inrichten dat het u past als een warme jas!

Tijdens Havelte Buitengewoon 2019 ontving ik de bezoekers in het restaurant van ’t Knooppunt in Havelte. Daar liet ik aan de hand van een moodboard en stijltafel de nieuwste trends en kleuren op woongebied zien. Het restaurant was door mij in winterse sferen gebracht en dus een fijne omgeving voor een kop koffie met iets lekkers.
Helaas, ivm Covid-19, kunnen we dit jaar geen gezellig Havelte Buitengewoon evenement organiseren. Maar ik vertrouw er op dat ik u in 2021 opnieuw mag ontvangen op één van de mooie locaties van Havelte Buitengewoon.

Wonen en styling is mijn passie – Creatief, enthousiast, denkend in oplossingen.

Warme woongroet,

Gea Bergman.

Contactgegevens:

Leeuwerikweg 58
7971 DT Havelte
[M] 06 – 543 383 77
[T] 0521 – 34 28 63

[E] info@westyle.nl
[I] www.westyle.nl