WeStyle – Interieuradvies & Styling

Bent u op zoek naar een sfeervol interieur dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen? Dan bent u bij WeStyle aan het juiste adres.
Ik help u graag op een creatieve manier bij het realiseren van een goed interieur-en kleurconcept voor uw woning. Aan de hand van een moodboard en beschrijving geef ik mijn (en uw) ideeën vorm. Mijn filosofie: een huis zo indelen & inrichten dat het u past als een warme jas!

Dit jaar kunt u mij bezoeken in Kunstboutique Dutch Artsy Souls. Deze Kunstboutique is gevestigd in  voormalig restaurant “de Linthorst”.  Een creatieve omgeving met prachtige kunstwerken groot en klein, abstract en figuratief.
Creativiteit is ook op mijn vakgebied onderdeel van het proces om een sfeervol woonconcept neer te zetten. Dit jaar laat ik u graag enkele metamorfoses zien aan de hand van fotomateriaal, een inspiratietafel en beschrijving.      

Tot ziens tijdens de Lentedagen van Havelte Buitengewoon op 21 en 22 mei.

Wonen en styling is mijn passie – Creatief, enthousiast, denkend in oplossingen.

Warme woongroet,

Gea Bergman.

Contactgegevens:

Leeuwerikweg 58
7971 DT Havelte
[M] 06 – 543 383 77
[T] 0521 – 34 28 63

[E] info@westyle.nl
[I] www.westyle.nl