WeStyle – Interieuradvies & Styling

Bent u op zoek naar een sfeervol interieur dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen?
Dan bent u bij weStyle aan het juiste adres.
Ik help u graag op een creatieve manier bij het realiseren van een goed interieurconcept voor uw woning. Aan de hand van een moodboard, kleurplan en beschrijving geef ik mijn (en uw) ideeën vorm. Mijn filosofie: een huis zo indelen en inrichten dat het u past als een warme jas!

De huisstijl van uw bedrijf stopt niet bij de voordeur! De door u gewenste uitstraling mag ook zichtbaar zijn in de werkomgeving van uw pand. Met veel plezier, creativiteit en inzet vertaalt weStyle de kenmerkende eigenschappen van uw bedrijf naar het interieur van de werkomgeving.

Wonen en styling is mijn passie – Creatief, enthousiast, denkend in oplossingen.

Warme woongroet,

Gea Bergman.

Contactgegevens:

Leeuwerikweg 58
7971 DT Havelte
[M] 06 – 543 383 77
[T] 0521 – 34 28 63

[E] info@westyle.nl
[I] www.westyle.nl