’t Meestershuus

`t Meestershuus verzorgt voor u: Van uitbundig tot ingetogen bruidswerk, vernieuwende rouwstukken, themastukken, of het nu landelijk of modern moet zijn, er is veel mogelijk.

Bloemstukken voor uw relatie, ijsbrekend bloemwerk voor op de vergadertafel of een warm welkomststuk op de receptiebalie. Grote of kleinere tafel- stukken voor hotel en restaurant. Ook uw feest kan geheel op maat door ons worden aangekleed. Kortom, u omschrijft uw wensen en wij “steken het ineen”.

Tevens worden er ieder seizoen verschillende workshops aangeboden. Tijdens Havelte Buitengewoon zal ons nieuwe cursusaanbod getoond worden en kunt u zich eventueel voor een workshop opgeven. Er zijn workshops in verschillende stijlen en prijsklassen.

Naast ons bloemwerk verkopen wij home & garden gifts. Ons assortiment bestaat uit bijzondere kaarsen, windlichten, vazen & potten, seizoensgebonden kadoartikelen en decoratiemateriaal. Het is zeker de moeite waard om regelmatig te komen bewonderen. Speciale aandacht vragen wij voor onze collectie vazen en potten. Wij verkopen met trots onder andere de merken Dutz, PTMD, BOB en Basics & Trends, welke aangevuld worden met mooie artikelen volgens de laatste trends.

Contactgegevens:

Veendijk 23

7971 RN Havelte

[T]  0522-492112

[M] 06-19538739

[I]  info@t-meestershuus.nl

[I] www.t-meestershuus.nl