’t Meestershuus

Vanwege het Corona-virus houdt Annie Lok van ‘t Meestershuus voor het eerst sinds ruim 20 jaar geen open dag rondom kerst. Er worden met inachtneming van de maatregelen en de 1,5 meter afstand wel workshops gegeven aan kleine groepjes van maximaal 4 personen. Het cursusaanbod volgt de komende weken op de website, Facebook en Instagram van ‘t Meestershuus. Ook is het mogelijk om bloemwerk in opdracht te laten maken. We zorgen er graag samen met u voor dat u thuis een gezellige en sfeervolle kerst kunt vieren.
Wilt u meer informatie dan kunt u kijken op www.t-meestershuus.nl of contact opnemen via 06-19538739 of 0522-492112.

`t Meestershuus verzorgt voor u: Van uitbundig tot ingetogen bruidswerk, vernieuwende rouwstukken, themastukken, of het nu landelijk of modern moet zijn, er is veel mogelijk.

Bloemstukken voor uw relatie, ijsbrekend bloemwerk voor op de vergadertafel of een warm welkomststuk op de receptiebalie. Grote of kleinere tafel- stukken voor hotel en restaurant. Ook uw feest kan geheel op maat door ons worden aangekleed. Kortom, u omschrijft uw wensen en wij “steken het ineen”.

Naast ons bloemwerk verkopen wij home & garden gifts. Ons assortiment bestaat uit bijzondere kaarsen, windlichten, vazen & potten, seizoensgebonden kadoartikelen en decoratiemateriaal. Het is zeker de moeite waard om regelmatig te komen bewonderen. Speciale aandacht vragen wij voor onze collectie vazen en potten. Wij verkopen met trots onder andere de merken Dutz, PTMD, BOB en Basics & Trends, welke aangevuld worden met mooie artikelen volgens de laatste trends.

Contactgegevens:

Veendijk 23

7971 RN Havelte

[T]  0522-492112

[M] 06-19538739

[I]  info@t-meestershuus.nl

[I] www.t-meestershuus.nl