Stapel op de Boerderij

 

In 2013 begon ik met het geven van kinderfeestjes op onze boerderij. Het concept kreeg de naam “Stapel op de boerderij”. Inmiddels worden er geen feestjes meer gegeven, maar is Stapel op de boerderij veranderd in een webshop waar fris vintage en unieke mixed media te vinden zijn.

Het afstruinen van marktjes, garage sales en kringlopen om dat ene bijzondere item te vinden voelt als schatzoeken! Je weet nooit wat je tegenkomt… De ene keer mooi gekleurd glaswerk of die stoere vintage typemachine, de andere keer een prachtig kastje dat je helemaal ziet staan met een nieuw likje verf in je woonkamer. Het is mooi om te zien dat deze vintage voorwerpen bij zoveel mensen een tweede kans krijgen en bijdragen aan een unieke sfeer in het interieur.

Daarnaast maak ik (in opdracht) mixed media canvassen. Bij mixed media gebruik je allerlei materialen: verf, papier, inkt, sjablonen, glitters, stempels, confetti en rub-ons bijvoorbeeld. Voor een idee hoe dit eruit ziet zou je het beste een kijkje in de webshop kunnen nemen.

Ben je op zoek naar een bijzonder vintage artikel of wil je een uniek geboortecadeau geven? Ik help graag. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen mag je altijd contact opnemen.

Paulien Stapel

Tijdens Havelte Buitengewoon maak je kans op een waardecheque te besteden in de webshop of een mixed media op maat gemaakt. Hoe? Kom langs bij mijn stand bij Wijngoed Havelte en ik vertel het je!

Contactgegevens:

[M] 06 – 239 708 03
info@stapelopdeboerderij.nl
www.stapelopdeboerderijshop.nl