Omega Uitvaartzorg

Normaliter werkt Omega uitvaartzorg specifiek voor mensen die te horen hebben gekregen dat herstel niet meer mogelijk is en dat het levenseinde nabij is.
Praten met je naasten over de wensen die je hebt over jouw afscheid is belangrijk, maar toch nog altijd niet vanzelfsprekend. Daarom nodig ik tijdens HAVELTE BUITENGEWOON een ieder van harte uit om langs te komen; graag bied ik een toegankelijke wijze ondersteuning in het bespreekbaar maken van wensen rondom afscheid nemen. Ook als dat afscheid nog heel lang op zich laat wachten. Er zal daarom ook informatiemateriaal beschikbaar zijn wat je mee kunt nemen als leidraad om thuis met je naasten in gesprek te gaan, of bijvoorbeeld met je ouders die wat op leeftijd raken.
Voel je ook vrij om me tijdens HAVELTE BUITENGEWOON vragen te stellen. Bijvoorbeeld Wat kost nu eigenlijk een uitvaart? Hoe zit het met verzekeringen? Is thuis opbaren mogelijk? Als ik gecremeerd wil worden, moet de afscheidsplechtigheid dan ook plaatsvinden in het crematorium?

Omega uitvaartzorg werkt normaliter uitsluitend voor mensen die de diagnose ’uitbehandeld’ hebben gekregen. Mensen in de palliatieve fase. Juist voor deze mensen, omdat ik zó de meerwaarde heb ervaren van het vroegtijdig in contact zijn met de naasten en degene die gaat sterven: het is fijn dat je degene al kent die in je huis komt op een moment dat je je zo kwetsbaar voelt. Maar ook ik ervaar het als waardevol dat ik iemands stem nog heb gehoord, iemand een hand heb kunnen geven en heb kunnen spreken over wat wezenlijk voor hem of haar was.
Omega uitvaartzorg is er voor jou, als je het belangrijk vindt om in die laatste levensfase, zélf, samen met jouw naasten, vorm te geven aan jouw uitvaart. Omdat je er behoefte aan hebt dat ‘dingen geregeld’ zijn, maar ook omdat het je wens is dat het afscheid passend zal zijn bij hoe je hebt geleefd. En troostrijk voor hen die achter blijven.

SUSANNE OOMKENS.

Contactgegevens:

Omega Uitvaartzorg
[M] 06 – 290 606 33 (kantooruren)

[E] contact@omega-uitvaartzorg.nl
[I] www.omega-uitvaartzorg.nl