Nagelsalon Me&Nails

 

Welkom bij nagelsalon Me&Nails

Tijdens Havelte Buitengewoon kunt u mij dit jaar in mijn eigen salon bezoeken. Samen met TotalMore Partyservice en de Meente Hoveniers vindt u mij aan de Beukenlaan 18.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie uit de VW koffiebus kunt u bij mij terecht voor alle vragen en problemen op het gebied van nagel en hand- verzorging. Om u kennis te laten maken met de verschillende producten (en daardoor de verschillende mogelijkheden) kunt u aanschuiven aan de nageltafel voor het plaatsen van een proefnagel.

Daarnaast is er sinds kort een nieuwe manicure lijn opgezet door Magnetic: Seduction, zorgvuldig gekozen natuurlijke ingrediƫnten helpen de huid te herstellen naar zijn oorspronkelijke en jeugdige staat. Seduction behoudt de vochtbalans en de effecten zijn de hele dag merkbaar. Tijdens Havelte Buitengewoon kunt u kennis maken met deze heerlijk producten.

Hartelijke groeten,

Annelies Melchers.

P.s. doet u ook mee met mijn facebookactie? In de aanloop naar 17 en 18 november vindt u op mijn facebookpagina een leuke winactie waarmee u kans maakt op een gratis gelpolish of manicure behandeling!

Contactgegevens:

Beukenlaan 18
Havelte
[M] 06 – 57757908
[T] 0521 – 589382

[I] www.nagelsalonmenails.nl