Atelier & Boutique Kruijer Creations

 

Bij Atelier & Boutique Kruijer Creations kunt u terecht voor uw brei-, haak-, borduur- en naaigaren en allerlei hobbymaterialen, maar ook voor cadeau artikelen, sieraden (ook reparatie), mode accessoires, woondecoratie, tekeningen en schilderijen.

Daarnaast geven wij diverse leuke workshops voor groepen vanaf twee personen. Heeft u speciale wensen of gaat het om een bijzondere gelegenheid?Laat het ons weten en wij doen ons best om u een gezellige dag te bezorgen!

Naast onze cadeau artikelen, sieraden, mode accessoires en woondecoratie hebben wij, zoals gezegd, een breed aanbod van allerlei hobbymaterialen. Wol, garen, vilt, (quilt) stoffen, sieradenbenodigdheden, décopatch en découpage, diverse fournituren, schilder- en tekenmaterialen, benodigdheden om kaarten te maken, fimo, DIY pakketjes, powertex en allerlei andere hobbyspulletjes. En natuurlijk diverse boekjes en bladen voor de nodige patronen en inspiratie.

Onze voorraad wordt nog altijd opgebouwd en uitgebreid. En mochten wij het (nog) niet in huis hebben, dan kunnen wij het wellicht bestellen!

Op dit moment zijn we druk bezig met de opbouw van een webshop. Dat is een hele klus! Er komen steeds weer artikelen bij, maar het zal nog wel een poosje duren voor we alles op de site hebben staan. Mocht u daarom uw gewenste artikel nog niet tegenkomen, stuur ons dan even een emailtje met uw vraag. Of u belt ons gewoon even op. Dan kunnen wij uw bestelling voor u in orde maken. We brengen het langs of sturen het op. Of u komt het zelf even bij ons ophalen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.kruijercreations.nl of bel met (06) 54756050.

Ons atelier vindt u aan de Boskampsbrugweg 1b in Havelte (geopend op vrijdagochtend en op afspraak).

Contactgegevens:

Boskampsbrugweg 1 B
7971 CL Havelte
[T] (0521) 34 34 72
[M] (06) 54 75 60 50
[F] (0522) 500 113
[E] info@kruijercreations.nl
[I] 
www.kruijercreations.nl