Atelier & Boutique Kruijer Creations

 

Bij Kruijer Creations kunt u terecht voor uw brei-, haak-, borduur- en naaigaren, maar we hebben ook allerlei andere hobbymaterialen in ons assortiment. Tijdens het weekend van Havelte Buitengewoon hebben wij op hobbygebied diverse leuke aanbiedingen voor u, dus loop vooral even bij ons binnen als u zelf graag creatief bezig bent!

Ook vindt u bij ons (zilveren) sieraden, bijoux, (half) edelstenen, modeaccessoires, tekeningen en schilderijen, cadeau artikelen en woondecoratie, onder andere van glas, vilt en textiel.
Wij geven ook diverse leuke workshops voor groepen vanaf twee personen. Heeft u speciale wensen of gaat het om een bijzondere gelegenheid? Laat het ons weten en wij doen ons best om u een gezellige dag te bezorgen!

Naast onze cadeau artikelen, sieraden, modeaccessoires en woondecoratie hebben wij, zoals gezegd, een breed aanbod van allerlei hobbymaterialen.
Wol, garen, vilt, quiltbenodigdheden, sieradenbenodigdheden, décopatch en découpage, diverse fournituren, schilder- en tekenmaterialen, benodigdheden om kaarten te maken, fimo, DIY pakketjes, powertex en allerlei andere hobbyspulletjes. En natuurlijk diverse boekjes en bladen voor de nodige patronen en inspiratie.

We zijn op dit moment bezig met een verbouwing van de winkel/atelier en de opbouw van een webshop. Meer informatie hierover vindt u op: www.kruijercreations.nl. Hier is ons assortiment straks online verkrijgbaar.

Mocht u in de tussentijd uw gewenste artikel nog niet tegenkomen, stuur ons dan even een emailtje met uw vraag. Of u belt ons gewoon even op.
Dan kunnen wij uw bestelling voor u in orde maken.
We brengen het langs of sturen het op. Of u komt het zelf even bij ons ophalen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.kruijercreations.nl of bel met (06) 54756050.

Ons atelier vindt u aan de Boskampsbrugweg 1b in Havelte
Wilt u ons bezoeken? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak.

Contactgegevens:

Boskampsbrugweg 1 B
7971 CL Havelte
[T] (0521) 34 34 72
[M] (06) 54 75 60 50
[F] (0522) 500 113
[E] info@kruijercreations.nl
[I] 
www.kruijercreations.nl