Café De Brug

Hoi, wij zijn Frans Heethaar (63) en Mia Nijland (62).  Afgelopen jaar waren wij druk in de weer om Café De Brug op te zetten. Op de plek die voor iedereen in Havelte en wijde omgeving bekend is: op de hoek bij de Boschkampsbrug.

Het is de plek waar gewoon en bijzonder elkaar ontmoeten. Mensen die allemaal op een eigen wijze het leven, leven.
Als we elkaar ontmoeten en verhalen delen op welke manier dan ook, als we samen beleven en gewoon mens zijn, ruimte geven en tijd nemen, luisteren en het beste in elkaar naar boven halen, dan wordt de wereld steeds een beetje mooier en hoopvoller.

Frans werkt als monteur bij een technisch bedrijf en Mia als orthopedagoog in zorgland. Zij is tevens medeoprichter van Geluk Centraal, een vereniging van vooruitdenkers die het fundament van de samenleving wil veranderen door te denken vanuit geluk.

DE DRIE FUNCTIES

Café De Brug heeft drie functies namelijk: het delen van informatie en kennis (kenniscafé), bieden van ruimte om te werken (werkcafé) en plaats maken voor ontspanning en beleving (beleefcafé).

Het kenniscafé richt zich op bewustwording, reflectie en dialoog over maatschappelijke thema’s.

Het werkcafé biedt ruimte aan organisaties voor bedrijfsactiviteiten en in het beleefcafé staan beleving en ontspanning centraal.

Contactgegevens:

RIJKSWEG NOORDZIJDE 22
7971 CX, HAVELTE
TEL. 06 2367 9393

[E] info@cafebrug.nl
[I] www.cafebrug.nl