Marleen Tammeleng Photography

Welke herinnering wil je laten vastleggen? Ik help je graag aan prachtige foto’s van jouw gezin, familie, zwangerschap of bruiloft.

Ben je ondernemer en heb je nieuwe beelden nodig van jou en je bedrijf voor website of social media? Samen bedenken we een plan voor het mooiste resultaat! Ook kun je bij mij terecht voor sfeervolle interieurfoto’s van jouw vakantiewoning, bed & breakfast, hotel of restaurant.

Buiten zijn, de camera mee en gebruik maken van het licht. Een aantal van mijn landschapsfoto’s hangt inmiddels bij mensen thuis aan de muur. Tijdens Havelte Buitengewoon kun je ook mijn werk bekijken van o.a. de Holtinger Schaapskudde.

Er is zoveel moois om te fotograferen, maar waar ik vooral blij van word is herinneringen vangen die jou over twintig jaar nog met liefde en nostalgie vullen. Ik druk voor jou – al was het maar heel even – de pauzeknop in en leg de grote én kleine momenten vast. Ik hou niet van geforceerd poseren, wel van spontane momenten en warme, liefdevolle details. Het leven zoals het is, maar met een gouden randje.

Marleen Tammeleng.

Contactgegevens:

Marleen Tammeleng Photography
[M] 06 – 132 73 753

[E] info@marleentammeleng.com
[I] www.marleentammeleng.com