Atelier & Boutique Kruijer Creations

 

Bij Atelier & Boutique Kruijer Creations kunt u terecht voor uw hobbymaterialen, maar ook voor cadeau artikelen, sieraden, mode accessoires, woondecoratie en schilderijen.

Voor uzelf, uw gezin of om cadeau te geven.

Zo vindt u bij ons een exclusief geschenk voor een verjaardag, jubileum of verhuizing.

Iets speciaals als cadeautje bij de geboorte van een kind, een bruiloft, trouwdag of valentijnsdag.

Zomaar als speciaal gebaar. Of gewoon om uzelf eens te verwennen.

Ook is het mogelijk kleding of sieraden te laten repareren.

Daarnaast kunnen wij voor u allerlei soorten textiel (bijvoorbeeld een handdoek, shirt, of slabbetje) voorzien van een naam, leuke tekst of mooie afbeelding.

Naast onze cadeau artikelen, sieraden, mode accessoires en woondecoratie hebben wij inmiddels ook een breed aanbod van allerlei hobbymaterialen. Wol, garen, vilt, (quilt) stoffen, décopatch en découpage, diverse fournituren, schilder-en tekenmaterialen, fimo en allerlei overige hobby spulletjes.

Onze voorraad wordt nog altijd opgebouwd en uitgebreid. En mochten wij het (nog) niet in huis hebben, dan kunnen wij kijken of we het voor u kunnen bestellen!

In onze winkel kunt u ook terecht voor diverse cursussen, kinderfeestjes en workshops, eventueel in combinatie met een High Tea. Ook hebben wij wekelijks een heel gezellig handwerkcafé, waar u van harte welkom bent. Voor koffie, thee en wat lekkers erbij wordt gezorgd.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.kruijercreations.nl of kom eens langs in onze gezellige winkel aan de Boskampsbrugweg 1 B in Havelte (tegenover het oude gemeentehuis).

Contactgegevens:

Boskampsbrugweg 1 B
7971 CL Havelte
[T] (0521) 34 34 72
[M] (06) 54 75 60 50
[F] (0522) 500 113
[E] info@kruijercreations.nl
[I] 
www.kruijercreations.nl